Even voorstellen

Hoi! Wat leuk dat een kijkje neemt op mijn website.

Ik ben Denise, 27 jaar en oprichtster van Blooming Blondie. Sinds een aantal jaar ben ik mij steeds meer gaan interesseren in een groene en eerlijke levensstijl. Ik kwam in aanraking met de Zero Waste levensstijl en de circulaire economie. Beetje bij beetje heb ik kleine dingen aangepast aan mijn manier van leven om minder impact te hebben op onze aarde, maar er valt vast en zeker nog meer te verbeteren.

Daarnaast ben ik ongeveer 3 jaar geleden gestart met yoga en heb ik mij de laatste jaren meer verdiept in het minimalisme en mindfulness. Deze onderwerpen hebben er voor gezorgd dat ik bewustere keuzes kan maken rondom mijzelf om zo meer rust, balans en geluk te ervaren. Want hé dat kunnen we wel gebruiken in deze overprikkelde wereld 😉

Met mijn blog hoop ik je te inspireren om bewuste en duurzame keuzes te maken op een leuke manier en waar jij je goed bij voelt! Ook zelf heb ik nog een hoop te leren en ik ben niet perfect, maar dat hoeft ook niet. Samen kunnen we elkaar helpen om te worden tot de persoon die wij willen en kunnen zijn.

Wil jij samen met mij groeien naar een bewuster en duurzamer leven en op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg mij dan op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *